Masterclass workshop “Bolo di Manteka”

 29.95

Ontdek de finesse van ‘Bolo di Manteka’ met deze online Masterclass! Leer de kunst van het bakken van een weelderige roomboter taart stap voor stap en word een meesterbakker in je eigen keuken!”

Tijdens deze Masterclass krijg je waardevolle Tips & Tricks van mij en je ontvangt ook gratis mijn E-book “Good to Know – Baking Tips & Tricks” vol essentiële bakinformatie!

 

 

Beschrijving

Duik in de verrukkelijke wereld van ‘Bolo di Manteka’ met mijn exclusieve online Masterclass in roomboter taart bakken! Leer stap voor stap de geheimen van het bereiden van deze weelderige en smaakvolle lekkernij.

Met gedetailleerde begeleiding en praktische tips word je een meesterbakker in het maken van deze heerlijke taart. Of je nu een beginnende bakker bent of een liefhebber van culinaire uitdagingen, deze workshop zal je inspireren en laten genieten van het bakken.

Extra bonus: je krijgt gratis mijn E-book “Good to Know” – Basic Tips & Tricks. Dit E-book sluit naadloos aan op de Masterclass en begeleidt je stap voor stap door het bakproces, van essentiële benodigdheden tot het moment dat de taart de oven ingaat. Het E-book bevat 10 hoofdstukken met prachtige kleurenfoto’s.

Andere suggesties…