Workshop Bundel 10 Antiliaanse Taarten

Aanbieding!

 150.00

Duik in onze bakworkshopbundel met 10 verrukkelijke taarten! Van klassiekers zoals de Worteltaart en Red Velvet tot exotische smaken zoals Pinja Collada en Bolo Borracho. Ontdek unieke smaken zoals 3 Sabor di Pudding en Combi Cashew & Pruimen. Een brede variëteit aan recepten om jouw bakvaardigheden te perfectioneren en je smaakpapillen te verwennen. Een onmisbare kans voor elke bakliefhebber om een veelheid aan smaken te leren en te creëren.

Plaats: Online op de Leerplatform van Browny’s Cakes

Klaar om je bakvaardigheden uit te breiden en een wereld van smaken te ontdekken? Meld je nu aan en begin je smaakvolle bakreis!

 

Beschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van zoete verleiding met onze exclusieve bakworkshopbundel bestaande uit 10 betoverende taarten.

Leer en creëer een scala aan smaken, van de zijdezachte Pruimentaart tot de verfijnde Worteltaart en de exotische smaken van de Pinja Collada-taart. Verken unieke taarten zoals de Bolo Borracho en de romige Tres Leches-taart. Van de delicate smaken van Pistache tot de feestelijke Red Velvet, deze bundel biedt een rijke variëteit aan smaken om je bakvaardigheden uit te breiden. Met een combinatie van smaken zoals Cashew & Pruimen en de heerlijke Ponche Crema-taart, wordt dit een onvergetelijke reis vol smaak en creativiteit.

Wat ga je leren tijdens deze workshops:

  • Wegen van ingrediënten
  • Waarop je moet letten wanneer je bezig bent met de voorbereidingen
  • Tips over het leren kennen van je oven en positionering van je bakblik in de oven
  • Hoe je je bakblik moet vullen en voorbereiden, voordat je het beslag erin giet
  • De juiste consistentie van het beslag bepalen
  • Bakken van al de 10 taarten, op hoeveel graden?
  • Na het bakken hoe je om moet gaan met de verschillende soort taarten
  • Simpel voorbeeld van afsmeren en decoreren van de taart
  • Heel veel Tips & Tricks

Van beginners tot ervaren bakkers, deze bundel verwelkomt eenieder die hunkert naar nieuwe uitdagingen in de wereld van Curaçaose taarten.

Let op: Als je geen bevestiging in je inbox hebt ontvangen, even je SPAM FOLDER raadplegen. Om te voorkomen, dat in de toekomst onze e-mails in je spam terechtkomen sla onze e-mail info@brownyscakes.com in je contactenlijst.

Andere suggesties…