Ultieme Cakebusiness Starters Bundel: Ontdek, Bak, Onderneem en Domineer op Social Media1

Aanbieding!

375.00

De Ultieme Cakebusiness starters Bundel, samengesteld door Ludinaira Roberto, een ervaren onderneemster met een passie voor bakken en een solide achtergrond in bedrijfseconomie. Ontdek 10 Antilliaanse taarten, werk met een Excel administratie setup en reken nauwkeurige verkoopprijzen uit met de prijscalculator. Deze bundel biedt alles wat u nodig heeft om uw eigen bakbedrijf te starten, ondersteund door de expertise van een professional.

Deze bundel biedt ook een uitgebreide gids voor Succesvolle Social Media Marketing, waarmee je jouw taartenbusiness naar nieuwe hoogten kunt tillen. Van het bakken van taarten tot het domineren van sociale media, deze bundel voorziet in alles wat je nodig hebt om met vertrouwen jouw eigen bakbedrijf te starten, ondersteund door de expertise van een professional. Start vandaag nog jouw zoete reis naar ondernemerssucces!

Beschrijving

Stap in de opwindende wereld van bakken en ondernemen met de Ultieme Cakebusiness starters Bundel, samengesteld door Ludinaira Roberto. Met jarenlange ervaring in het runnen van haar eigen taartenbedrijf, ondersteund door een achtergrond in bedrijfseconomie, biedt Ludinaira niet alleen passie maar ook deskundigheid.

Leer de kunst van het maken van 10 verschillende Antilliaanse taarten via online workshops en krijg toegang tot een Excel administratie setup – een krachtig hulpmiddel waar Ludinaira’s cijfermatige expertise tot uiting komt. Daarnaast bevat deze bundel een prijscalculator met instructievideo, cruciale startersgidsen voor registraties en belangrijke regels voor thuisverkoop van taarten. En als kers op de taart een uitgebreide gids voor Succesvolle Social Media Marketing.

De persoonlijke toets van Ludinaira is te zien in de meegeleverde templates voor dankkaarten, Cake Care en Cake Cutting – allemaal essentieel voor een bloeiend bakbedrijf. Duik in waardevolle e-books die zijn samengesteld om de verkoopprijzen te bepalen en omrekeningen te maken in bakrecepten.

Kortom, de Ultieme Cakebusiness Starters Bundel is een allesomvattende begeleiding voor aspirant-bakkers die niet alleen willen beginnen, maar ook willen excelleren in de bakindustrie. Van taarten bakken tot social media domineren, deze bundel heeft alles wat je nodig hebt om jouw bakonderneming naar ongekende hoogten te tillen.

Inhoud:

  • Online Taartbakcursus: Leert online hoe je 10 taarten van scratch kunt maken.
  • Ondernemingsdashboard: Jouw Complete Basis Administratie in Excel + PrijsCalculator Tool:Een uitgebreid dashboard in Excel voor de basisadministratie van jouw taartenbedrijf.
    Inclusief een PrijsCalculator Tool om de kosten en verkoopprijzen te berekenen.
  • E-book: “Starter Gids voor Taartenbedrijf”:Een gids die essentiële informatie biedt voor het starten en beheren van een taartenbedrijf.
  • Toolkit: Met 3 Aanpasbare Templates: Dankjewel Kaarten, Cake Care Templates en Cake Cutting Templates. Canva Video Uitleg om de templates aan te passen.
  • E-book: “Het Ultieme Gids voor het Bepalen van de Verkoopprijs”: Een gedetailleerde handleiding voor het effectief bepalen van de verkoopprijzen van je taartproducten.
  • E-book: “Omrekenen van Maten & Temperaturen in Bakrecepten”: Stapsgewijze handleiding voor het omrekenen van maten en temperaturen in bakrecepten.
  • Gids: “Van Taart tot Trending: Een Gids met 15 Stappen voor Succesvolle Social Media Marketing”: Praktische stappen en strategieën voor het opbouwen van een sterke online aanwezigheid en het succesvol promoten van bakproducten op sociale media.
  • 20-minuten Adviesgesprek met Ludinaira Roberto:Een persoonlijk adviesgesprek met Ludinaira Roberto om specifieke vragen te bespreken, zorgen aan te pakken of extra begeleiding te bieden.
Let op: Als je geen bevestiging in je inbox hebt ontvangen, even je SPAM FOLDER raadplegen. Om te voorkomen, dat in de toekomst onze e-mails in je spam terechtkomen sla onze e-mail info@brownyscakes.com in je contactenlijst.

Andere suggesties…