Vier Moederdag met Onze Speciale Bento Cakebox!

 47.50

Vier Moederdag met Onze Speciale Bento Cakebox!

Op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau dat zowel hartverwarmend als verrukkelijk is? Zoek niet verder! Brownys Cakes presenteert onze exclusieve Moederdag Bento Cakebox, een verrukkelijke traktatie samengesteld om de speciale dag van alle moeders extra bijzonder te maken.

Wat zit er in de Bento Cakebox?
Onze Moederdag Bento Cakebox is een prachtig samengestelde box met:

Een klein taartje, genoeg voor 6-8 personen, met een heerlijke smaak die de smaakpapillen van je moeder zal betoveren.
Twee verrukkelijke cupcakes, liefdevol gemaakt door onze getalenteerde bakkers, om de feestvreugde te vergroten.

Maak je keuze uit:

  • Red Velvet
  • Bolo di Manteka
  • Chocolade taart

Prijs: €95,- Vergeet niet om je bestelling tijdig te plaatsen om teleurstelling te voorkomen, want deze exclusieve boxen zijn slechts beperkt beschikbaar! Maak je keuze qua smaak kenbaar in de notitie blok gedeelte bij afrekenen.

Ophalen
Haal je Moederdag Bento Cakebox op zaterdag 11 mei 2024 op bij ons in Amsterdam (Adres wordt verzonden na plaatsen van bestelling).  We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen deze speciale dag onvergetelijk te maken voor jou en je moeder!

Geef je moeder het geschenk van liefde en smaak met onze Moederdag Bento Cakebox. Bestel vandaag nog en maak van Moederdag een dag om te herinneren!

Let op: Als je geen bevestiging in je inbox hebt ontvangen, even je SPAM FOLDER raadplegen. Om te voorkomen, dat in de toekomst onze e-mails in je spam terechtkomen sla onze e-mail info@brownyscakes.com in je contactenlijst.