Bakplezier Bakkalender voor 2024

Aanbieding!

 27.50

De Bakkalender 2024 is niet zomaar een kalender; het is een culinair avontuur dat het hele jaar door gaat. Recepten, video’s, inspiratie en meer in één zoete kalender! Hier is hoe het werkt:

  1. Maandelijkse QR Codes:
    • Elke maand onthult een nieuwe, verleidelijke recept op je kalender. Scan eenvoudig de bijbehorende QR-code met je smartphone om direct toegang te krijgen tot het overheerlijke recept.
  2. Geheime Workshops video:
    • Bij twee speciale maanden krijg je een extraatje! De QR-code opent niet alleen een recept, maar biedt ook GRATIS toegang tot exclusieve online workshops. Je krijgt toegang tot onderstaande online Bakworkshops:

1. Wortel taart workshop. Tijdens deze online workshop onthul ik mijn geheime ingrediënt voor een overheerlijke en luchtige Wortel taart.

2. Roomboter taart (Bolo di Manteka) Masterclass. Tijdens deze Masterclass ga je niet alleen leren hoe je de Roomboter taart moet maken, maar krijg je ook heel veel Tips & Tricks. Dus echt een Masterclass.

Dus je Ontvangt bij elke QR-code niet alleen een recept maar ook een leermoment. Leer bakgeheimen, proefnotities en handige tips voor het perfectioneren van elke creatie. Bij elke QR-code wacht een nieuwe zoete verrassing om je smaakpapillen te betoveren.

De Bakkalender 2024 is niet alleen een kalender; het is jouw toegangspoort tot een jaar vol smaakvolle ontdekkingen. Scan, bak en geniet van elk zoet moment! ??

Gratis verzonden!!!

Artikelnummer: Bakkalender 2024 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Duik in een jaar vol bakplezier met onze exclusieve Bakkalender 2024. Elk detail is met liefde gemaakt: 12 maanden, elk met verrukkelijke recepten, inspirerende quotes en toegang tot twee workshopvideo.

Beleef de zoete magie van elke maand met feestelijke taartfoto’s en belangrijke datums benadrukt. Bestel nu en ontdek de kunst van het bakken op een geheel nieuwe manier!

Wil je de kalender als cadeau weggeven? Laat ons weten via de notitie gedeelte. Wens je een bericht of speciale tekst toe te voegen wij doen dat ook voor jou.

Andere suggesties…