Duo Valentijnsdag Special: Liefde in Elke Beet! ?

100.00

Verwen je geliefde met een zoete verrassing op Valentijnsdag! Bij Brownys Cakes hebben we een speciale aanbieding om je hart te veroveren:

Optie 1: Dubbel Feest – Twee Hartvormige Taarten voor €100
Geniet van de ultieme keuze met twee heerlijke hartvormige taarten naar keuze voor slechts €100! Laat de liefde verdubbelen met jouw selectie uit de volgende verleidelijke smaken:

* Red Velvet Taart
* Cherry Brandy Taart
* Chocolade Extravagance Taart

Optie 2: Solo Liefde – Eén Hartvormige Taart voor €65
Of ga voor een hartverwarmende ervaring met één prachtige hartvormige taart naar keuze voor slechts €65. Kies jouw favoriete smaak uit het bovenstaande verleidelijke assortiment.

? Bestellen en Levering
Voor meer informatie of speciale verzoeken, stuur een app naar +31 643413723. Je kunt jouw taart ophalen op 14.02.2024, of laat het op 13.02.2024 per post bezorgen (in stukjes, met liefde verpakt).

Verspreid de liefde met de smaken die het hart raken! Bestel nu en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke viering van liefde en lekkernijen. ?

Let op: Als je geen bevestiging in je inbox hebt ontvangen, even je SPAM FOLDER raadplegen. Om te voorkomen, dat in de toekomst onze e-mails in je spam terechtkomen sla op onze e-mail info@brownyscakes.com in je contactenlijst.

 

Andere suggesties…