Pre Christmas Cakebox

 37.95

?? Maak je klaar om de feestdagen te vieren met onze Pre Christmas Cakebox! ??

Op zoek naar de perfecte traktatie om deze feestelijke periode te beginnen? Zoek niet verder! Onze Cakebox zit boordevol heerlijke verrassingen om je smaakpapillen te verwennen.

In elke Cakebox vind je 5 verschillende taarten om van te watertanden:
1️⃣ Bolo Borracho
2️⃣ Cashewnoten taart
3️⃣ Pinja Collada taart
4️⃣ Choco Dulce de Leche taart
5️⃣ Pruimen taart

Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart krijg je ook een speciaal cadeautje van Browny’s Cakes.

Waar wacht je nog op? Bestel jouw Pre Christmas Cakebox vandaag nog en maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen voordat de feestdagen beginnen!

Mis deze kans niet om de magie van Kerstmis te proeven met onze heerlijke Cakebox. Bestel vandaag en maak van deze feestdagen een onvergetelijke ervaring voor jezelf en je dierbaren! ??

De Cakeboxen worden op 1 december 2023 per post verzonden. En op zaterdag 2 december 2023 heb je ze in huis. Je krijgt een Track & Trace code om te volgen waar je box precies is. Zorgt ervoor dat je thuis bent om je box in ontvangst nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor je box als je het zaterdag niet in ontvangst neemt. Het blijft etenswaren dus het kan niet lang buiten blijven!

Let op: Als je geen bevestiging in je inbox hebt ontvangen, even je SPAM FOLDER raadplegen. Om te voorkomen, dat in de toekomst onze e-mails in je spam terechtkomen sla op onze e-mail info@brownyscakes.com in je contactenlijst.

 

Uitverkocht