lot: Hoofdprijs 1 jaar gratis taart

5.00

Koop een lot of meer loten voor slechts €5,- en maak kans op 3 fantastische prijzen.

 1. 1ste prijs: 1 jaar lang gratis taart*
 2. 2de prijs: Sweet table (1 Taart, 12 cupcakes, 12 koekjes)
 3. 3de prijs: Gratis workshop naar keuze

Volg je ons ook op Facebook dan maak je extra kans op de troostprijs. Wat moet je doen om de troostprijs te winnen? Je moet sowieso ons pagina liken (want anders kunnen we niet controleren of je idd het bericht hebt gedeeld) en het bericht van de lot prijs (die we elke week zullen plaatsen) zo veel mogelijk te delen. Degene die dit bericht het meest heeft gedeeld wint de troostprijs.

Troostprijs:

Een Dripcake naar wens voor 15 personen. Je mag zelf bepalen hoe je de Dripcake wilt hebben.

De winnende loten worden op 30 juni 2019 Live via Facebook getrokken.

Ps. Bij het kopen van een lot steun je ons ook met de uitbreiding van Browny’s Cakes. Wie weet kan je dan binnenkort bij ons binnenlopen en meteen je puntje taart kopen! Dus je support ons ook voor een leukere toekomst. Win = Win situatie

Spelregels:

1ste prijs:

 1. De taarten moeten wel minstens 2 weken van tevoren besteld worden. Dit om rekening mee te houden et onze normale planning.
 2. De taarten mogen max voor 20 personen zijn. Wil je een grotere taart dan kom er wel een meerprijs erbij.
 3. De taarten mogen naar wens versierd worden met uitzondering van suikerbloemen en 3D toppers. Als je suikerbloemen en 3D toppers erop wilt komt er wel een meerprijs erbij.
 4. Je mag geen taarten met alcohol kiezen (met uitzondering van Cashewnoten taart die mag wel alcohol bevatten) wil je toch een taart met alcohol dan kom er een meerprijs erbij.
 5. De taarten moeten opgehaald worden. We kunnen wel bezorgen (binnen een straal van 80 km van Amsterdam) maar er komt dan wel meerprijs erbij.
 6. Je hebt recht op 12 taarten in 1 jaar. Jij bepaalt zelf hoeveel je per keer wilt hebben.

2de prijs:

 1. De taart, cupcakes en koekjes moeten wel minstens 2 weken van tevoren besteld worden. Dit om rekening mee te houden et onze normale planning.
 2. De taarten mag max voor 15 personen zijn. Wil je een grotere taart dan kom er wel een meerprijs erbij.
 3. De taart, cupcakes en koekjes mogen naar wens versierd worden met uitzondering van suikerbloemen en 3D toppers. Als je suikerbloemen en 3D toppers erop wilt komt er wel een meerprijs erbij.
 4. Je mag geen taarten met alcohol kiezen (met uitzondering van Cashewnoten taart die mag wel alcohol bevatten) wil je toch een taart met alcohol dan kom er een meerprijs erbij.
 5. De taart, cupcakes en koekjes moeten opgehaald worden. We kunnen wel bezorgen (binnen een straal van 80 km van Amsterdam) maar er komt dan wel meerprijs erbij.

3de prijs:

Je mag een workshop naar keuze kiezen. Dan mag je gratis meedoen met de workshop. Workshop die niet inbegrepen is in de prijs is de “One on One workshop”. Je kunt wel aanmelden voor de One on One workshop voor een lagere prijs dus i.p.v. €120 betaal je dan €95,-

Troostprijs:

 1. De Dripcake moet wel minstens 2 weken van tevoren besteld worden. Dit om rekening mee te houden et onze normale planning.
 2. De Dripcake is voor max 15 personen. Wil je een grotere taart dan kom er wel een meerprijs erbij.
 3. De Dripcake mag naar wens versierd worden met uitzondering van suikerbloemen en 3D toppers. Als je suikerbloemen en 3D toppers erop wilt komt er wel een meerprijs erbij.
 4. De Dripcake moet opgehaald worden. We kunnen wel bezorgen (binnen een straal van 80 km van Amsterdam) maar er komt dan wel meerprijs erbij.

71 op voorraad