Interactieve E-book “3 Ways 4 Making Bolo di Manteka” + Workshop Video (2,5 uur)

39.95

Weer een droom die werkelijkheid wordt! Mijn 3 baby’s in 1 E-book! In deze interactieve E-book vind je 3 manieren hoe je onze lekkere “Bolo di Manteka” kan maken. Je krijgt nu de keuze om te kiezen welke manier het beste bij jouw past en welke jij het lekkerst vind (Ps. ze zijn alle drie lekker). Alle 3 recepten zijn jaren van bloed, zweet en tranen. Van veel weggegooid taarten en geld. Achteraf gezien was het wel de moeite waard!

Waarom 3 manieren vraag je zeker….. Alhoewel dit een hele Basic taart is, heb ik gemerkt dat veel mensen nog moeite hebben om de juiste structuur en consistentie te krijgen. En je krijgt nu de keuze om uit 3 (goed getest) verschillende soort recepten een keuze te maken.

Welke zijn de 3 manieren:

  • Bolo di Manteka Moderno (Gemaakt op basis van Halvarine & Crisco)
  • Bolo di Manteka (Gemaakt met melk)
  • Bolo di Manteka (Gemaakt zonder melk)

En bij de eerste Regel las je het al…. Dit E-book is een interactieve E-book. Dus geen saai pdf die je kunt downloaden, maar een E-book die je online kan lezen inclusief een leuke Bonus! Tadaaaa de Bonus: Je krijgt samen met deze E-book mijn Online Masterclass van “Bolo di Manteka” te zien!! Ja, je bladert door naar bladzijde 11 waar je mijn Masterclass van “Bolo di Manteka” Kan terugzien. Dus je krijgt 3 unieke recepten plus kan je meteen samen met mij 1 van deze “Bolo di Manteka” maken. Je krijgt niet alleen te zien hoe ik de “Bolo di Manteka” maakt, maar omdat het een Masterclass is krijg je een waslijst aan informatie, Tips & Tricks. Dus hou zeker je notitieblok bij de hand!

Extra Bonus: Je krijgt Gratis mijn E-book “Good to Know” – Basic Tips & Tricks. Dit E-book sluit goed aan, nadat je de Video van de Masterclass hebt gekeken. Want als je de e-book stap voor stap volgt, merk je vanzelf de rode draad van het bakproces. Ik begin met de “Must haves” tot en met het moment, dat de taart de oven in gaat. Dit E-book heeft 10 hoofdstukken en is voorzien van mooie kleurenfoto’s.

Let op: Dit is een E-book (Elektronische boek). Dus direct na het bestellen ontvang je een e-mail met daarin de link om E-books te downloaden en de interactieve E-book online te bekijken. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Kijk dan even in je map met ongewenste berichten. De Interactieve E-book kan je zowel op je mobiel, laptop of computer bekijken.