GEFELICITEERD!

Je hebt toegang tot “I Got 99 Problems, but Baking a Cake Isn’t One!”

Dank je wel voor het kiezen van mijn e-book. Ik ben blij dat je de volgende stap hebt gezet om jouw taartonderneming te verbeteren. Met dit e-book in handen, ben je klaar om je bakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Vul hieronder je gegevens in om de aankoop te voltooien en onmiddellijk toegang te krijgen tot het e-book. Je zult geen spijt krijgen van deze investering in jezelf en je bedrijf.

LUDINAIRA ROBERTO

Factuurgegevens

Extra informatie

Your order

Product Subtotaal
I got 99 Problems, but Baking a Cake isn’t One……..  × 1 € 17.50
Subtotaal € 17.50
Totaal € 17.50 (inclusief € 3.04 btw)

 • Betaal met iDEAL

  Kies uw bank


 • Betalen via PayPal; je kunt betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt. • Betaal nu gemakkelijk achteraf met Afterpay

  Geslacht

  Telefoon

  Geboortedatum

  Ik ga akkoord met de betalingsvoorwaarden van Afterpay

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

Artikel 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Browny’s Cakes levert.Door een bestelling te plaatsten via het internet of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Browny’s Cakes.

Artikel 2 Taartbestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan via mail of telefonisch. De bestelling is definitief, als de klant zijn/haar factuur krijgt en betaald binnen de aangegeven periode. Wijzigingen kunnen consequenties hebben voor de prijs zoals eerder overeengekomen. Browny’s Cakes behoud dan ook het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen aan te passen. Dit wordt altijd vooraf aan de klant gecommuniceerd.

Artikel 3 Taartbestelling ophalen

Bij het ophalen is het vervoeren van de taart op eigen risico. Browny’s Cakes is niet verantwoordelijk voor het te laat ophalen van een taartopdracht. De tijdstip en ophaal adres wordt van tevoren middels een e-mail gecommuniceerd. Bewaar deze mail goed!

Artikel 4 Taartbestelling Betalen

Alle bestellingen kunnen middels een overschrijving betaald worden. Alle betaalinformatie kan je  op de factuur terug vinden. Als de aangegeven betalingsperiode is verstreken en de bestelling is nog niet betaald, behoudt Browny’s Cakes het recht om de bestelling te annuleren.

Artikel 5 Taartbestelling Annuleren

Een bestelling kan tot uiterlijk  1 week van te voren per mail of telefonisch geannuleerd worden.

 • Bij annuleringen van binnen 1 week voor de datum worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht. Browny’s Cakes is een eenmanszaak. Bij ziekte of familieomstandigheden wordt je zo snel mogelijk geïnformeerd en  de factuurbedrag wordt  terug gestort.

Artikel 6 Taartbestelling aanpassen

Een bestelling mag uiterlijk 1 week voor de leverdatum aangepast worden. Hierna is het helaas niet meer mogelijk om wijziging door te geven. Aanpassingen kunnen extra kosten met zich mee brengen en dit kan dus consequenties hebben voor de totale prijs.

Privacy beleid

Algemene voorwaarden Browny’s Cakes 2016 – Taarten

Browny’s Cakes – info@brownyscakes.com – KvK Amsterdam 53283449 –  ABN AMRO NL04ABNA0425811670  – BTW nr. NL238805918B01