Meld je hier aan

Online workshop Cherry Brandy

Factuurgegevens

Your order

Product Subtotaal
Workshop Cherry Brandy Taart  × 1  29.95
Subtotaal  29.95
Totaal  29.95 (inclusief  5.20 btw)
  • Betaal met iDEAL

    Kies uw bank

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

Deze workshop heeft mijn bakvaardigheden naar een hoger niveau getild! De video begeleidde me stap voor stap, wat het bakproces zo eenvoudig maakte. De taart was niet alleen heerlijk, maar het hele proces was zo plezierig dat ik meteen nog een taart wilde bakken. Absoluut een aanrader voor iedereen die van bakken houdt!

Maribela

Ik was op zoek naar een uitdaging en deze workshop was precies wat ik nodig had. Het recept was duidelijk en de boodschappenlijst maakte mijn leven zoveel gemakkelijker. De video gaf me vertrouwen in elke stap en het resultaat was verbluffend – een taart waar iedereen van smulde. Ik ben onder de indruk en kan niet wachten op meer workshops!

Pamela

Deze workshop was een absolute openbaring voor mij! Als iemand die niet vaak bakt, was ik aanvankelijk een beetje bezorgd, maar deze workshop was zo goed uitgelegd dat ik me comfortabel voelde tijdens het hele proces. De taart was een groot succes – mijn familie en vrienden waren onder de indruk! Ik raad deze workshop aan iedereen die wil leren bakken met vertrouwen!

Xia

© 2023 code rex. All rights reserved.